Wordt sponsor van de StreetGasm Ride Out

January 28, 2021

De StreetGasm Ride Out is een uniek evenement waarin heel sportwagen bezittend Nederland samengebracht wordt tijdens een spectaculaire dag op de Nederlandse wegen.

Er wordt vanaf vier verschillende locaties gestart, verspreid over heel Nederland en bij twee restaurants geluncht om vervolgens te finishen tijdens het spectaculaire Ride Out Drive Thru Finish Festival. De vorige editie hebben wij meer dan 400 deelnemers mogen verwelkomen en hebben wij dit samen gedaan met geweldige partners.

Wordt sponsor van de StreetGasm Ride Out

Ook dit jaar bieden we jou de mogelijkheid om sponsor te worden van de allergrootste supercar Ride Out van het land. Dit jaar verwachten wij dat meer dan 500 bezitters van unieke sportwagens  zullen deelnemen. 

In een tijd waar het door alle maatregelen moeilijk is om mensen te bereiken, sta je tijdens de StreetGasm Ride Out in direct contact met 500 autoliefhebbers ÉN hun 500 bijrijders.

Wij bieden al een StreetGasm Ride Out sponsorpakket aan vanaf €1.000,- en hebben verschillende mogelijkheden om dit uit te breiden om nog prominenter aanwezig te zijn. Denk hierbij aan het inzetten van StreetGasm Girls branded voor jouw bedrijf of adoptie van het finishvlag moment waar iedereen de foto’s van deelt. Dit jaar introduceren we tevens een autoplein tijdens het Ride Out Finish Festival, wat een ideaal contactmoment is voor ieder autobedrijf!

Klik op de button onderaan deze pagina om een PDF met de verschillende sponsorpakketten te downloaden. Mocht deze kans jou interessant lijken, dan treden wij graag met je in contact. Stuur een email naar rideout@streetgasm.com of bel Maurice zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Hopelijk tot ziens tijdens de StreetGasm Ride Out!

StreetGasm Ride Out Sponsorbrochure