THE RIDE OUT FINISH FESTIVAL

Knallende Afsluiter van een mooie dag!

Welkom op

DE RIDE OUT FINISH

Na een spectaculaire dag rijden, kom je uiteindelijk aan bij het Ride Out finishterrein. Wanneer je onder de finishboog doorrijdt heten onze StreetGasm Girls je welkom en zet je je mooiste lach op voor de finishfoto! Maar hier stopt het programma nog zeker niet. Maak je maar klaar voor een feestje want het Ride Out Finish Festival begint hier pas…

bigger and better

spectaculaire NIEUWE EINDLOCATIE

Dit jaar sluiten we de Ride Out af op een spectaculaire nieuwe locatie welke centraal is gelegen in Nederland. Dit gigantische terrein biedt ons de mogelijkheid om voor nog meer spektakel en nog meer Festival te zorgen!

Alle locaties van de Ride Out zullen we tot het allerlaatste moment geheim houden.

Spectaculaire acts en

DAVERENDE EINDSHOW

Zodra je onder de StreetGasm finishboog door bent gereden en bent afgevlagd door de StreetGasm Girls, vervolg je je weg het terrein op. Tijdens de 2022 editie keert de Supercar Drive Thru Finish terug welke zal eindigen in de Grande Finale.

Hier zal jouw auto de echte ster van de show zijn. Pak jouw shine in de spotlights, bounce op de knallende beats en geniet van je moment of fame. Hierna parkeer je je bolide en kun je zelf genieten van hapjes en drankjes en al het vets wat er nog allemaal te zien is.

Meet the lovely

StreetGasm Girls

Ze zijn niet alleen een lust voor het oog maar zorgen ook altijd voor een glimlach op ieders gezicht. Zorg dat je haar goed zit en je je beste praatje klaar hebt, misschien mag je dan wel met ze op de foto ;). Ontmoet onze prachtige StreetGasm Girls op de Ride Out Finish.

line up van wereldniveau

STREETGASM DJ's

Tijdens de eerste editie in 2020 trakteerden we de deelnemers op iets wat nog niet eerder vertoond was in Nederland; een heus Drive-Thu Feestje. 400 supercars die aan het einde van de StreetGasm Ride Out genoten van knallende DJsets. Het werd een orkest van revvende motoren en pompende basslines. 

Dit jaar pakken we nog grootser uit met de stage, de lichtshow en de prachtige danseressen. En wederom hebben we een DJ line up om van te watertanden! Enkele grote namen uit de dance scene zullen je trakteren op hun knallende beats. Supercars meet Music, dit wordt de ultieme Ride Out afsluiter!

Spetterende Show

en special effects

Met je auto een discotheek inrijden is natuurlijk al heel speciaal maar tijdens de Ride Out maken we het nog gekker! Lasers, Vlammen, Co2 Guns en special effects zorgen voor een waanzinnige show die je nog lang zal bijblijven.