THE RIDE OUT FINISH

Spectaculaire Afsluiter van een mooie dag!

Welkom op

DE RIDE OUT FINISH

Na een spectaculaire dag rijden, kom je uiteindelijk aan bij het Ride Out finishterrein. Wanneer je onder de finishboog doorrijdt heten onze StreetGasm Girls je welkom en zet je je mooiste lach op voor de finishfoto! Maar hier stopt het programma nog zeker niet. Maak je maar klaar voor een feestje want de Ride Out Finish begint hier pas…

Fingerlicking good

FOOD COURT

Zodra je onder de StreetGasm finishboog door bent gereden en bent afgevlagd door de StreetGasm Girls, sluit je aan in de supercar drive thru. Tussen andere bolides zigzag je over het Ride Out terrein en kom je uiteindelijk aan bij het Food Court. Hier krijgen jij en je bijrijder nog een laatste heerlijke maaltijd om er maar voor te zorgen dat je met een volle buik de dag bij ons afsluit.

Je neemt je eten lekker mee, eet deze op vanuit de auto en vervolgt je weg naar de spectaculaire finish!

Meet the lovely

StreetGasm Girls

Ze zijn niet alleen een lust voor het oog maar zorgen ook altijd voor een glimlach op ieders gezicht. Zorg dat je haar goed zit en je je beste praatje klaar hebt, misschien mag je dan wel met ze op de foto ;). Ontmoet onze prachtige StreetGasm Girls op de Ride Out Finish.

line up van wereldniveau

STREETGASM DJ's

Tijdens de eerste editie in 2020 trakteerden we de deelnemers op iets wat nog niet eerder vertoond was in Nederland; een heus Drive-Thu Feestje. 400 supercars die aan het einde van de StreetGasm Ride Out genoten van knallende DJsets. Het werd een orkest van revvende motoren en pompende basslines. 

Dit jaar pakken we nog grootser uit met de stage, de lichtshow en de prachtige danseressen. En wederom hebben we een DJ line up om van te watertanden! Enkele grote namen uit de dance scene zullen je trakteren op hun knallende beats. Supercars meet Music, dit wordt de ultieme Ride Out afsluiter!

Spetterende Show

en special effects

Met je auto een discotheek inrijden is natuurlijk al heel speciaal maar tijdens de Ride Out maken we het nog gekker! Lasers, Vlammen, Co2 Guns en special effects zorgen voor een waanzinnige show die je nog lang zal bijblijven.