THE STREETGASM RIDE OUT

EUROPA'S Allergrootste supercar Ride out

De tweede editie

STREETGASM RIDE OUT

In 2020 organiseerde StreetGasm voor het eerst de StreetGasm Ride Out. Ondanks we toen midden in een corona lockdown zaten, maakten we het toch mogelijk om middels een volledige drive thru formule ruim 800 autoliefhebbers in 400 sportauto’s vanuit heel Nederland samen te brengen. Dit alles op een spectaculaire dag boordevol actie met als afsluiter een nog nooit eerder vertoonde Supercar Drive Thru Finish!

De Ride Out bleek zo’n succes dat wij al snel besloten om dit een jaarlijks terugkerend fenomeen te laten zijn. Vanaf nu kun je je aanmelden voor de StreetGasm Ride Out ’21!

Verspreid door het land

4 startlocaties

StreetGasm Ride Out start vanaf 4 verschillende locatie’s verspreid door het land. Bij je inschrijving geef je aan welke startregio je voorkeur heeft en ons team deelt hier vervolgens iedereen op in. First come, first served en op basis van beschikbaarheid. Alle deelnemers blijven in de auto en genieten op iedere startlocatie van dezelfde StreetGasm hospitality inclusief ontvangst, goodiebags en crew.

De hele dag heerlijk rijden over

Nederlands mooiste wegen

StreetGasm evenementen kenmerken zich door de mooie wegen die er gereden worden. We houden van de heerlijke Nederlandse dijkjes, polderwegen en binnendoorweggetjes. We hebben verschillende routes bedacht die iedere groep een keer rijd, verspreid over de ochtend en de middag. Omdat er vier verschillende Ride Out groepen op de weg zijn, kom je de hele dag andere deelnemers tegen!

THE START

Via een thuisgestuurde virtual briefing ben jij helemaal op de hoogte van hoe de StreetGasm Ride Out gaat verlopen. Bij aankomst meld je je aan bij de aanwezige StreetGasm crew om het routeboek en de goed gevulde goodiebag in ontvangst te nemen. Geniet nog even van een goede kop koffie, croissantje en een donut on the Go en begin aan een fantastische dag.

THE RIDE PART 1

Omdat de StreetGasm Ride Out vanaf meerdere startlocaties van start zal gaan, zijn er gedurende de dag ook meerdere groepen auto’s op de weg. Iedere groep heeft een eigen zorgvuldig uitgestippelde route gekregen. Deze bevatten allemaal stukjes snelweg afgewisseld met mooie binnendoor wegen zoals jullie van StreetGasm gewend zijn. De ochtendrit zal ongeveer 2 uur duren en eindigt bij een goed restaurant waar wij iedere deelnemer van een lekkere lunch voorzien.

THE LUNCH

In totaal zijn er 3 lunchlocatie’s welke ieder toegewezen zijn aan twee StreetGasm Ride Out groepen. Doordat we volledig volgens de RIVM richtlijnen werken met een Drive Thru principe zal dit een bijzondere ervaring gaan worden welke je absoluut niet wilt missen.

THE RIDE PART 2

Tijdens het middagprogramma zal er een mooie, nieuwe rit van heerlijke rijderswegen op het programma staan. Stick to your own plan, want het kan maar zo zijn dat je een andere groep kruist!

THE DRIVE THRU FINISH

Op een spectaculaire locatie zullen alle deelnemende auto’s samenkomen voor de daverende finale van de StreetGasm Ride Out. Dit wordt wederom een smeltkroes van topwagens uit ieder sportief segment. Vette supercars naast high performance tuners, en oldskool legends naast zeldzame hypercars. Om nog maar te zwijgen over de daverende “Drive Thru Finish!”Als deelnemer sluit je aan in de meest sensationele Drive Thru waar je ooit doorheen bent gereden.

FINISH