THE STREETGASM RIDE OUT

EUROPA'S Allergrootste supercar Ride out

De derde editie

STREETGASM RIDE OUT

In 2020 organiseerde StreetGasm voor het eerst de StreetGasm Ride Out. Ondanks we toen midden in een corona lockdown zaten, maakten we het toch mogelijk om middels een volledige drive thru formule ruim 800 autoliefhebbers in 400 sportauto’s vanuit de gehele Benelux samen te brengen. Dit alles op een spectaculaire dag boordevol actie met als afsluiter een nog nooit eerder vertoonde Supercar Drive Thru Finish!

De Ride Out bleek zo’n succes dat wij al snel besloten om dit een jaarlijks terugkerend fenomeen te laten zijn. Vanaf nu kun je je aanmelden voor de derde editie van de StreetGasm Ride Out!

AANMELDEN
Verspreid door het land

4 startlocaties

De StreetGasm Ride Out start vanaf 4 verschillende locatie’s verspreid door het land. Bij je inschrijving geef je aan welke startregio je voorkeur heeft en ons team deelt hier vervolgens iedereen op in. First come, first served en op basis van beschikbaarheid. Alle deelnemers blijven in de auto en genieten op iedere startlocatie van dezelfde StreetGasm hospitality inclusief ontvangst, goodiebags en crew.

The Ride

Omdat de StreetGasm Ride Out vanaf meerdere startlocaties van start zal gaan, zijn er gedurende de dag ook meerdere groepen auto’s op de weg. Iedere groep heeft een eigen zorgvuldig uitgestippelde route gekregen welke elkaar onderweg zullen kruisen. De kans is heel groot dat je deelnemers van de andere groepen tegen zal komen. Alle routes bevatten mooie binnendoorwegen zoals jullie van StreetGasm gewend zijn. Iedere Ride zal ongeveer 2 uur duren en brengt alle teams uiteindelijk samen op één extreme finish locatie.

 

De hele dag heerlijk rijden over

Nederlands mooiste wegen

StreetGasm evenementen kenmerken zich door de mooie wegen die er gereden worden. We houden van de heerlijke Nederlandse dijkjes, polderwegen en binnendoorweggetjes. Vanaf iedere startlocatie is er een mooie afwisselende route gelegd welke leuk is voor ieder type rijder. Omdat er vier verschillende Ride Out groepen op de weg zijn, kom je de hele dag andere deelnemers tegen!

Volledig

Verzorgd programma

Tijdens de StreetGasm Ride Out geniet je van een compleet verzorgde dag. Je ontvangt bij de start een rijkgevulde goodiebag, geniet van lekker eten en drinken, krijgt een volledig uitgewerkte route van ons mee en je geniet uiteraard van de StreetGasm service en hospitality throughout the day.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van de Ride Out Family!

Spectaculaire

Finish & Eindshow

Op een spectaculaire locatie zullen alle deelnemende auto’s samenkomen voor de daverende finale van de StreetGasm Ride Out. Dit wordt wederom een smeltkroes van topwagens uit ieder sportief segment. Vette supercars naast high performance tuners, en oldskool legends naast zeldzame hypercars. Om nog maar te zwijgen over de daverende Finish! Als deelnemer ben je VIP gast op het spectaculaire Ride Out Finish Festival en is jouw auto het middelpunt van de show!