Europa's grootste supercar spektakel

Streetgasm ride out

10 April 2022
En wat krijg ik er voor?

DEELNAMEKOSTEN

Deelname bedraagt €175,- voor een auto met één bestuurder. Voor StreetGasm leden bedraagt deelname €100,- voor een auto met één bestuurder. Het is toegestaan om maximaal drie bijrijders mee te nemen, dit kost €75,- per bijrijder. Alle prijzen zijn inclusief btw. Hiervoor krijg je:

  • Ontvangst op de startlocatie met een lunch en drankjes
  • Boordevolle goodiebag met oa snacks en drinks voor onderweg
  • Toegang tot het knallende StreetGasm Ride Out Drive Thru Festival
  • Evenement sticker
  • Uitgewerkt routeboek met mooie routes
  • Event support van de ervaren StreetGasm crew

 

Aanmeldprocedure

Aanmelden voor StreetGasm Ride Out kan via het formulier onderaan deze pagina. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, zal deze binnen een week beoordeeld worden (bij veel aanmeldingen kan een terugkoppeling even duren). Als jouw auto is toegelaten, ontvang je onze bevestiging met een persoonlijke ticketlink waarmee je de deelname binnen 72 uur kunt voltooien door het ticket online aan te schaffen.

Iedere deelnemer geeft in het aanmeldformulier aan vanaf welke startlocatie hij graag wilt starten. De 4 startlocaties liggen in de regio Utrecht, Arnhem, Roosendaal en de Betuwe. We doen ons best om zoveel mogelijk iedereens wensen te vervullen, maar we zitten gebonden aan de capaciteit per locatie. 

Daarnaast kun je aangeven met wie je graag samen in de groep ingedeeld wilt worden, zodoende kun je de StreetGasm Ride Out samen rijden met je drivingbuddies.

Je bent pas officieel deelnemer als je het ticket hebt aangeschaft. Eenmaal in het bezit van een ticket ben jij part of the StreetGasm Ride Out Family. Je ontvangt uiterlijk 1 week voor de Ride Out een email met een bevestiging van de datum, tijd en locatie waarop je verwacht wordt.

Flitsmeister ONE cadeau

Een boete gekregen omdat je Flitsmeister bent vergeten aan te zetten? Met de Flitsmeister ONE is dat verleden tijd. Wanneer de ONE gekoppeld is, start de app voortaan automatisch op zodra je in de auto stapt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist.

De eerste 50 aanmeldingen krijgen, mits hun aanmelding wordt goedgekeurd, een Flitsmeister ONE (t.w.v. €49,95) cadeau.

De inschrijvingen zijn gesloten. De StreetGasm Ride Out zit vol!